Indkøbskurv
I alt uden moms:0,00 kr.

Moms:0,00 kr.

I alt med moms:0,00 kr.

Tropekølere og tilslutning af lynkoblinger

Se her hvordan du tropekølere virker og hvordan man tilslutter lynkoblinger på både tropekølere og almindelige fadølsanlæg.

Udskrift af video

Har man en stor fest og skal sælge mange fustager, eller hvis man skal kunne gøre det på meget kort tid så har vi nogle kraftigere køleanlæg end vores standard fadølsanlæg. Til venstre har vi en mini tropekøler og her til højre en tropekøler. En mini tropekøler køler dobbelt så godt som et almindeligt fadølsanlæg og en tropekøler køler dobbelt så meget som en mini tropekøler

Begge køleanlæg fungerer præcis på samme måde så vi vil nøjes med at demonstrere på tropekøleren. Begge disse tropeanlæg leveres uden særlig meget vand, da de ellers kan skvulpe en del under transporten. Det er vigtigt når de er stillet op at man tjekker om der er vand nok på. Det kan være mange liter der skal fyldes på. Mellem 10 og 20 liter afhængig af hvor meget der er i, i forvejen.

Køleren fyldes op med helt almindeligt vand. Bare hæld på til rørene er fuldstændig dækket. Sådan her. Sæt herefter låget på igen. Meningen med køleren her er at der er ca. 60 liter vand i anlægget og det skal fryses til is, så når den har kørt i nogle timer, så kommer der tyk is rundt om rørene her.

Heroppe har vi motoren, som rører rundt i vandet. Man kan tjekke at det fungerer ved at se om der er cirkulation i vandet. Til denne type anlæg bliver udstyret altid leveret i en kasse med ét sæt haner og koblinger pr. kasse. I kassen er der spildbakke, koblinger og fadølshane. Det er smartest at skrue fadølshanen på baren med det samme. Dernest monteres trykregulatoren på kulsyreflasken.

Så skal øllet tilsluttes. Denne tropekøler kan klare tre haner med tre forskellige slags øl tilkoblet. Slangerne er samlet sådan her under transporten. Når man skal bruge dem så åbner man lynkoblingen ved at trykke på knappen og hive fra hinanden. Dette er indgangen fra fustagen. Så løber øllet igennem det store kar med is og vand og kommer ud til hanen herovre. Sæt slangen fra fustagen på her og slangen til hanen på herovre.

Skal man bruge flere haner så er det bare at åbne et sæt mere og sætte slangen fra fustagen på og slangen der går op til den ekstra hane. Nu har vi altså to der løber ind og to der løber ud og en der ikke er i brug. Når man er færdig med at bruge fadølsanlægget så klikker man bare slangerne af. De har en automatisk lukkemekanisme der sørger for at der ikke ryger øl ud af slangerne når de er åbne. Det er bedst ikke at lukke slangerne efter brug, så vi ved hvilke slanger der har været i brug.

Når man sætter lynkoblingerne sammen er det vigtigt at man trykker dem helt sammen så det siger klik. Hvis der er problemer og der ikke kommer øl ud så skil dem ad og sæt dem sammen igen. Hvis man skal tappe rigtig mange øl på en meget varm sommerdag så kan det være en fordel at lade øllet køre igennem mere end én spiral sådan så det bliver kølet ekstra meget.

Start med at sætte indgangen fra fustagen på her. Åben den næste og sæt udgangen til hanen fra den første slange på spiral nummer to. Så sætter man hanen på udgangen her. Nu løber øllet igennem tropekøleren to gange.

Lejer man et anlæg til to typer øl og man ikke skal bruge særligt mange fustager, så vil det være almindeligt at man får et køleanlæg og to hanesæt. På dette køleanlæg er der mulighed for at tilslutte to fadølshaner og to forskellige fustager.

Slangerne er sat således at de to yderste slanger er til det ene sæt fustage og hane og de to inderste er til det andet sæt. Skal man kun bruge en hane så brug det yderste sæt. Sæt slangen til fadølshanen på i venstre side og slangen fra fustagen i højre side. Og med det andet sæt gentages dette i de to midterste slanger. Sådan her. Det er vigtigt at slangerne løber i pæne bløde buer og at der ikke er knæk på slangen som her.

Peter Skafte ApS

Park Allé 352A, 2605 Brøndby
peter@skafte.dk - CVR: 14290400

Bankforbindelse
Danske Bank
Reg./konto: 4440 3557061940

Swift: DABADKKK
IBAN kode:
DK 1230003557061940

Tlf: 43 27 00 00

Åbningstider

Telefon
Alle hverdage: 7 - 16
Akut: Alle dage: 6 - 24

Lager / Butik
Alle hverdage 7 - 16

Udbringning og returtagning:
Mandag - Søndag

Levering, afhentning, samt ekspedition søn- og helligdage og uden for åbningstid efter særlig aftale mod ekstra betaling.

40 års erfaring

Peter Skafte har været indehaver
af Skafte Øl & Vand siden 1984.

Peter og Gitte passer telefon og administration. Rane tager sig af lagerekspeditioner, samt teknik. Troels ordner alt med web og IT. 5 chauffører sørger for udbringning af øl, vand og fadølsanlæg til såvel faste kunder, som privatpersoner, firmaer og offentlige virksomheder.

 

Tryk på kortet for at interagere med det

 

Paller med kildevand og kulsyre sendes fragtfrit i hele Danmark (brofaste øer)

Vi sælger til private, erhverv, samt offentlige virksomheder, også EAN

Gratis levering i nedenstående områder ved min. 5 kasser!
Levering og afhentning af lejet fadølsanlæg koster 695,00 kr. med moms

Albertslund
Allerød
Amager
Bagsværd
Ballerup
Birkerød
Brøndby
Brøndby Strand
Brønshøj
Byen
Centrum
Charlottenlund
City
Dragør
Farum
Fredensborg
Frederiksberg
Frederiksberg C
Gentofte
Glostrup
Greve
Havdrup
Hedehusene
Hellerup
Herlev
Hillerød
Holmen
Holte
Humlebæk
Hvidovre
Hørsholm
Indre by
Ishøj
Jyllinge
Karlslunde
Kastrup
Klampenborg
Kokkedal
København
København K
København N
København NV
København S
København SV
København V
København Ø
Lyngby
Lynge
Måløv
Nivå
Nærum
Nørrebro
Roskilde
Rungsted
Rungsted Kyst
Rødovre
Skovlunde
Smørum
Solrød Strand
Stenløse
Store Magleby
Sydhavnen
Søborg
Søndermarken
Tingbjerg
Tårbæk
Taarnby
Tåstrup
Taastrup
Tune
Valby
Vallensbæk
Vallensbæk Strand
Vangede
Vanløse
Vedbæk
Veksø
Vestegnen
Vesterbro
Virum
Værløse
Ølstykke
Ørestaden
Østerbro

Levering og afhentning i følgende områder, foretages mod et tillæg på 200,00 kr. med moms

Vi kører ikke dagligt i disse områder - telefonisk aftale er påkrævet efter bestilling

Borup
Dronningmølle
Esrum
Frederikssund
Gilleleje
Græsted
Gørløse
Helsinge
Helsingør
Hornbæk
Hundested
Hvalsø
Jægerspris
Kregme
Køge
Lejre
Lille Skensved
Liseleje
Melby
Ramløse
Skævinge
Slangerup
Snekkersten
Tisvildeleje
Viby Sjælland
Ølsted
Ålsgårde

Cookies       Links       Sitemap

© Copyright 1984 - 2022 Peter Skafte ApS $$
Adresse:Park Allé 352ABrøndbyHovedstaden2605DK | Tel: +45 43270000 | Email: peter@skafte.dk.
123