Indkøbskurv
I alt uden moms:0,00 kr.

Moms:0,00 kr.

I alt med moms:0,00 kr.

Fadølsanlæg

Vi har alt i fadølsanlæg til din festlige lejlighed. Vælg fadølsanlæg leje med enten med én eller flere haner og med eller uden tilhørende bar. Du kan også bestille det med stilladsbar eller stor udskænkningsvogn. Husk at bestille fadøl i samme omgang, som leje af fadølsanlæg.

Leje pr. stk:
395,00 kr. med moms

Lejeprisen betinger køb af fustager

Køleanlæg samt kulsyre der passer til dit behov medfølger.

 • Fadølshane
 • Køleanlæg og kulsyre
 • Montering på eget bord
Leje pr. stk:
790,00 kr. med moms

Lejeprisen betinger køb af fustager

Køleanlæg samt kulsyre der passer til dit behov medfølger.

 • 2 Fadølshaner
 • Køleanlæg og kulsyre
 • Montering på eget bord
 • Tap 2 forskellige fadøl samtidigt
Leje pr. stk:
690,00 kr. med moms

Lejeprisen betinger køb af fustager

Køleanlæg samt kulsyre der passer til dit behov medfølger.

 • 1 fadølshane
 • Køleanlæg og kulsyre
 • Praktisk bardisk inkluderet
Leje pr. stk:
1.085,00 kr. med moms

Lejeprisen betinger køb af fustager

Køleanlæg samt kulsyre der passer til dit behov medfølger.

 • 2 fadølshaner
 • Køleanlæg og kulsyre
 • Tap 2 forskellige fadøl samtidigt
 • Praktisk bardisk inkluderet
Leje pr. stk:
1.480,00 kr. med moms

Lejeprisen betinger køb af fustager

Køleanlæg samt kulsyre der passer til dit behov medfølger.

 • 3 fadølshaner
 • Køleanlæg og kulsyre
 • Tap 3 forskellige fadøl samtidigt
 • Praktisk bardisk inkluderet

Altid ledige fadølsanlæg

Bestil mindst 1 uge før festen, så er der garanti for ledige fadølsanlæg til leje, ofte går det også med kortere varsel. Bestil sikrest 10 dage før til uge 25, 49 & 50

Levering eller hent selv

Hent selv lejet fadølsanlæg alle hverdage mellem 7 - 16 eller få leveret, opsat og afhentet hele ugen, også i weekenden.

Betaling

Lej fadølsanlæg online og brug dankort eller kreditkort ved bestilling. Vi hæver først pengene efter festen.

Fadølsanlæg leje - bredt udvalg til festen

Bestil leje af fadølsanlæg, uanset størrelse af festen og behov du måtte have. Til alle vores fadølsanlæg medfølger der køleanlæg og kulsyre, så du er køreklar fra start. Det skal blot kobles sammen og så er du klar til at skænke forfriskende og læskende fadøl til dig selv og dine gæster. Bestiller du to eller flere haner, er der naturligvis både kulsyre og køleanlæg med til dem begge, så du ikke løber tør.

Du har mulighed for at vælge mellem flere varianter af fadølsanlæg: "Basis: enkelt hane", "Dobbelt: to haner", "Deluxe: enkelt hane og bar", "High-end: to haner og bar" eller "Ultimate: tre haner og bar".

Det rette fadølsanlæg leje kommer an på størrelsen af festen eller arrangementet. Du bør overveje, hvor mange gæster der kommer til festen forud for bestilling, så du har det rette antal haner til dit fadølsanlæg. Disse egner sig perfekt til private arrangementer eller mindre offentlige samt firmaarrangementer. Ønsker du fadølsanlæg leje til større fester og arrangementer med mange deltagere, bør du overveje eksempelvis en stilladsbar eller en udskænkningsvogn.

Nu er din fadølsanlæg leje på plads. Nu mangler du blot den helt rette fadøl, som du kan servere for dine gæster. Heldigvis har vi også styr på det. Hos Skafte har vi et kæmpe udvalg af lækker fadøl, som du let kan koble til et fadølsanlæg. Vi fører mange forskellige varianter, så du kan vælge din eller dine gæsters favoritter. Vælg eksempelvis mellem pilsner, classic, IPA, stout og meget, meget mere. Alle typer fadøl kan naturligvis tilkobles vores fadølsanlæg. Vores fadølsanlæg leje er som minimum inkl. hane, køleanlæg og kulsyre, så du ikke behøver andet for at skænke.

Billigt fadølsanlæg

Du kan let komme i gang med at servere fadøl hjemme til festen ved at vælge et billigt fadølsanlæg med en enkelt hane. Her skal fadølshanen monteres på dit eget bord, men du får stadig et komplet køreklart sæt med både køleanlæg og kulsyre. En anden mulighed i den billigere ende er vores dobbelthane løsning, hvor du stadig monterer anlægget på dit eget bord og samtidig får et køreklart sæt.

Når du lejer et billigt fadølsanlæg, afspejler det sig kun i prisen og aldrig i kvaliteten af anlægget. Du bør blot være opmærksom på, at denne version af vores fadølsanlæg leje kræver montering på dit eget bord. Derfor bør du også gøre dig overvejelser om hvilket bord du vælger, da anlægget skal sættes fast. Læg evt. en klud mellem anlæg og bord, for at undgå mærker. Vi påtager os ikke ansvar for mærker efter anlægget på hverken bord, gulv, tæpper eller lignende.

Fordelen ved at vælge et fadølsanlæg til din næste fest

Det er næsten en gave i sig selv at leje et fadølsanlæg. Du slipper nemlig for massevis af flasker og dåser, der skal samles sammen efter festen og returneres, men du giver samtidig også dine gæster en endnu bedre oplevelse. Lad gæsterne nyde en helt frisk skænket fadøl med lækkert skum - det får du ikke på flaske eller dåse. Det er desuden også en bedre oplevelse at drikke af et glas, uanset om det er ægte ølglas eller plastik krus, frem for en dåse. Når du vælger leje af fadølsanlæg, vælger du derfor ikke kun den bedste smagsoplevelse, men også en lettere oprydning.

Der er en helt særlig følelse ved at samle sig oppe i baren, mens der bliver stukket den ene friske fadøl i hånden efter den anden. Et fadølsanlæg giver lige prikken over i'et, når der skal serveres øl, både hvad angår smag, oplevelse og hele den sociale del, ved at samle sig i baren rundt om fadølsanlægget.

Alle mennesker kan betjene et fadølsanlæg og du behøver derfor ikke at have en bartender ansat specielt til lejligheden. Du kan derfor enten vælge selv at stå i baren, hyre en ansat til lejligheden, lade opgaven gå på tur eller lade folk skænke deres egen øl, hvilket kan være et sjovt samlingspunkt og udfordring. Leje af fadølsanlæg behøver langt fra at være besværligt - alle kan være med til at betjene anlægget.

Fadølsanlæg til større arrangementer

Har du et større event eller en festival du skal bruge fadølsanlæg til, har vi også løsninger til disse behov. Du kan blandt andet leje en stilladsbar eller en stor udskænkningsvogn med anhængertræk, hvor du både har fire haner du kan have kørende samtidigt, samt overdækning, så gæsterne kan nyde deres fadøl i tørvejr, skulle det begynde at regne. Udlejning af fadølsanlæg, barer og vogne bliver ikke lettere end hos Skafte.

Vores Deluxe, High-end og Ultimate løsninger ved udlejning af fadølsanlæg

Ønsker du den fulde pakke, hvor du både får fadølsanlæg samt bar i én løsning, kan du naturligvis også vælge dette. Her har vi hele tre forskellige valgmuligheder, så du kan vælge mellem en bar med en, to eller hele tre fadølshaner.

Vælg mellem følgende fadølsanlæg med bar: "Deluxe: bar med en hane", "High-end: bar med to haner" eller "Ultimate: bar med tre haner".

Den kombinerede løsning med både leje af fadølsanlæg og bar er perfekt til fester og arrangementer, hvor man ikke ønsker at gøre brug af eget bord eller hvis der ikke er nok borde til rådighed. Baren giver desuden en god arbejdshøjde, så du er sikker på at kunne skænke en perfekt fadøl hver eneste gang - og at kunne gøre det hele aftenen, uden at få ondt grundet dårlig arbejdsstilling.

Udlejning af fadølsanlæg til både privat og erhverv

Hos Skafte finder du udlejning af fadølsanlæg til både privat og erhverv. Vælg blot om du ønsker at se prisen for leje af fadølsanlæg med eller uden moms.

Vi leverer til hele den østlige del af Sjælland samt Nordsjælland.

Har du spørgsmål til vores fadølsanlæg leje, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 4327 0000 eller mail peter@skafte.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig med det helt rette valg til din næste fest eller arrangement.

Godt at vide om fadølsanlæg

Køleboksen måler: (BxLxH) 54x44x26,5 cm og vejer 44 kg. Kan kun stå på én flade (som vist på billedet). Tappehanen kan monteres på en bordkant, vindueskarm eller lignende. Prisen for leje omfatter: Køleboks og tappehane.

Lejeprisen på kr. 395,00 kr. betinger køb af fustager. Lejeprisen omfatter 5 dages leje.

Lejer du mere end et anlæg af gangen er prisen for de følgende anlæg også kr. 395,00 kr.Der leveres sædvanligvis 1 stk. 6 kg. kulsyre med anlægget.

Kulsyreflasken er 71,5 cm høj og har diameteren 16 cm Vi henter og bringer gerne varerne, men det er også muligt selv at hente fadølsanlæg og fustager.

 

Peter Skafte ApS

Park Allé 352A, 2605 Brøndby
peter@skafte.dk - CVR: 14290400

Bankforbindelse
Danske Bank
Reg./konto: 4440 3557061940

Swift: DABADKKK
IBAN kode:
DK 1230003557061940

Tlf: 43 27 00 00

Åbningstider

Telefon
Alle hverdage: 7 - 16
Akut: Alle dage: 6 - 24

Lager / Butik
Alle hverdage 7 - 16

Udbringning og returtagning:
Mandag - Søndag

Levering, afhentning, samt ekspedition søn- og helligdage og uden for åbningstid efter særlig aftale mod ekstra betaling.

40 års erfaring

Peter Skafte har været indehaver
af Skafte Øl & Vand siden 1984.

Peter og Gitte passer telefon og administration. Rane tager sig af lagerekspeditioner, samt teknik. Troels ordner alt med web og IT. 5 chauffører sørger for udbringning af øl, vand og fadølsanlæg til såvel faste kunder, som privatpersoner, firmaer og offentlige virksomheder.

 

Tryk på kortet for at interagere med det

 

Paller med kildevand og kulsyre sendes fragtfrit i hele Danmark (brofaste øer)

Vi sælger til private, erhverv, samt offentlige virksomheder, også EAN

Gratis levering i nedenstående områder ved min. 5 kasser!
Levering og afhentning af lejet fadølsanlæg koster 695,00 kr. med moms

Albertslund
Allerød
Amager
Bagsværd
Ballerup
Birkerød
Brøndby
Brøndby Strand
Brønshøj
Byen
Centrum
Charlottenlund
City
Dragør
Farum
Fredensborg
Frederiksberg
Frederiksberg C
Gentofte
Glostrup
Greve
Havdrup
Hedehusene
Hellerup
Herlev
Hillerød
Holmen
Holte
Humlebæk
Hvidovre
Hørsholm
Indre by
Ishøj
Jyllinge
Karlslunde
Kastrup
Klampenborg
Kokkedal
København
København K
København N
København NV
København S
København SV
København V
København Ø
Lyngby
Lynge
Måløv
Nivå
Nærum
Nørrebro
Roskilde
Rungsted
Rungsted Kyst
Rødovre
Skovlunde
Smørum
Solrød Strand
Stenløse
Store Magleby
Sydhavnen
Søborg
Søndermarken
Tingbjerg
Tårbæk
Taarnby
Tåstrup
Taastrup
Tune
Valby
Vallensbæk
Vallensbæk Strand
Vangede
Vanløse
Vedbæk
Veksø
Vestegnen
Vesterbro
Virum
Værløse
Ølstykke
Ørestaden
Østerbro

Levering og afhentning i følgende områder, foretages mod et tillæg på 200,00 kr. med moms

Vi kører ikke dagligt i disse områder - telefonisk aftale er påkrævet efter bestilling

Borup
Dronningmølle
Esrum
Frederikssund
Gilleleje
Græsted
Gørløse
Helsinge
Helsingør
Hornbæk
Hundested
Hvalsø
Jægerspris
Kregme
Køge
Lejre
Lille Skensved
Liseleje
Melby
Ramløse
Skævinge
Slangerup
Snekkersten
Tisvildeleje
Viby Sjælland
Ølsted
Ålsgårde

Cookies       Links       Sitemap

© Copyright 1984 - 2022 Peter Skafte ApS $$
Adresse:Park Allé 352ABrøndbyHovedstaden2605DK | Tel: +45 43270000 | Email: peter@skafte.dk.
123