Indkøbskurv
I alt uden moms:0,00 kr.

Moms:0,00 kr.

I alt med moms:0,00 kr.

Bar til fadølsanlæg

En fadølsbar giver et kraftigt løft til feststemningen. Her på siden finder du flere forskellige slags fadølsbarer, der klarer opgaven. Vælg mellem en klapbar, stilladsbar eller en hel udskænkningsvogn og skån dine egne borde mod øl og rander fra glas. Hos Skafte udlejer vi den helt rette fadølsbar til både erhverv og privat, så du bliver klar til din næste fest, event eller arrangement.

Leje pr. stk:
295,00 kr. med moms

Lejeprisen betinger køb af fustager, samt leje af udstyr

Bardisken er nem at sætte op og har en god arbejdshøjde. Fin plads til en, to eller tre haner. Har du brug for flere haner, anbefaler vi at leje flere barer. Logoet på baren kan afvige fra billederne. Vi har også barer med Carlsberg/Tuborg, Skovlyst og neutralt logo.

Skåner dit eget bord og skjuler anlæg og fustager.

Leje pr. stk:
750,00 kr. med moms

Lejeprisen betinger køb af fustager, samt leje af udstyr

  • God til større arrangementer
  • God plads til 3 haner

Stilladsbarer er hovedsageligt beregnet til udendørs brug eller i telte og lagerhaller. De egner sig ikke til brug hvor der er sart gulvbelægning. Barerne bærer præg af at blive brugt til festivaler og lignende store arrangementer.

Leje pr. stk:
3.000,00 kr. med moms

Lejeprisen betinger køb af fustager

Vognen har 2 kraftige fadølskølere, hver med 2 haner. Kapaciteten er 80 liter øl i timen pr. køler. Det vil sige at med 4 haner (400 V) kan man tappe 7 fustager i timen (Når tønderne er 25°C).

  • Vognen skal afleveres rengjort
  • 4 fadølshaner*
  • Køleanlæg og kulsyreflaske
  • 13,60m barplads (omkreds)

Vognen forhandles af det tyske firma peki.com. Nypris ca. DKK 200.000.

En ny bar kan købes hos Image Creator, tlf: 96 84 28 00 Pris ca. kr. 6000,- + moms.

Fadølsbar til din næste fest eller event

Man skal ikke græde over spildt øl - i hvert fald ikke når det er spildt på en fadølsbar og ikke dit eget bord. Hos Skafte kan du leje en fadølsbar til din næste fest, arrangement eller event, så du skåner dine egne borde og tilmed får den helt rette højde til dit fadølsanlæg.

Her på siden kan du se hele vores udvalg af fadølsbarer, som vi lejer ud og som er den perfekte tilføjelse, når der skal være fest. Vælg mellem følgende:

  • Klapbar
  • Stilladsbar
  • Udskænkningsvogn

De har alle forskellig størrelse og derfor naturligvis også forskellige formål og styrker. Det er derfor vigtigt at vælge den rette, så du får den allerbedste brug ud af den og får en god fest.

KlapbarEn klapbar kan med fordel vælges til mindre fester eller arrangementer eller som supplement til en af de andre typer fadølsbarer. Den fungerer i princippet som en ekstra bardisk. Denne type fadølsbar har en god arbejdshøjde, så den passer godt i højden, når du stiller en fadølshane ovenpå. Nedenunder baren er der plads til at stille både anlæg og fustager, så disse skjules og dermed ikke står fremme. Der er plads til en eller to fadølshaner på denne fadølsbar.

StilladsbarDenne type fadølsbar egner sig bedst til større arrangementer, der kan holdes udendørs, i telte eller i større lokaler/lagerhaller. Gulvet må ikke være sart, da fadølsbaren er bygget af metalrør, der eventuelt kan efterlade ridser. Grundet barens opbygning, kan du med fordel anvende denne til festivaler eller lignende større arrangementer, som fx udendørs sommerfester. Nedenunder baren kan der skjules både anlæg og fustager. Der er plads til tre fadølshaner på denne fadølsbar.

UdskænkningsvognDette er den største version af en fadølsbar, som der kan lejes. Her er tale om en vogn og der kræves derfor god plads. Skal placeres udendørs og har halvtag, der kan slås ud, så folk kan stå i læ. Vognen har hele to kraftige fadølskølere med to haner hver. Der er altså fire fadølshaner på denne fadølsbar. Hvis du ønsker at bruge alle fire haner samtidig, skal denne fadølsbar/vogn tilsluttes 400 volt. Ved brug af to af hanerne, skal fadølsbaren tilsluttes 230 volt.

Fadølsbar til erhverv

Hvis du ønsker at leje en fadølsbar i erhvervsregi, kan du vælge at se priserne uden moms. Vi hjælper gerne med at vælge den rette størrelse bar til den næste fest eller arrangement, hvis du er i tvivl om hvilken fadølsbar der skal vælges. Kontakt os gerne - vi sidder klar til at hjælpe. En fadølsbar kan være en fordelagtig ting at anskaffe til den næste fest og den egner sig både til sommerfesten, jubilæet, åbent hus, julefrokosten, festivaler og meget andet.

Fadølsbar til private

Lad en fadølsbar sætte prikken over i'et til din næste fest. Du kan let leje den rette størrelse fadølsbar og du behøver ikke at bekymre dig over at skulle stille baren op og tage den ned samme dag. Prisen er nemlig for en lejeperiode, så du i ro og mag kan gøre klar til festen og samtidig også få lov til at sove lidt ekstra længe dagen efter. En fadølsbar kan med fordel lejes til bryllup, fødselsdag, havefest, jubilæum, konfirmation, julefrokost, påskefrokost og meget andet. Hvis du er i tvivl om den rette størrelse fadølsbar til din næste fest, er du naturligvis altid velkommen til at kontakt os. Vi er klar til at hjælpe dig med både fadølsbar og mængde af øl og andre drikkevarer.

Sådan lejer du en fadølsbar hos Skafte

Når du lejer en fadølsbar hos Skafte, kan du nyde godt af, at du har god tid. Prisen for leje er nemlig for en periode på op til fem dage (og ikke for en enkelt dag). Dette giver dig god tid til at kunne gøre klar til festen, uanset om det er erhverv eller privat. Der er desuden også tid til at kunne pakke ned efter festen, så der er mulighed for at få en god nats søvn.

Når du vil booke en fadølsbar, vælger du blot den rette type og lægger i kurven. Inden du betaler, har du herefter mulighed for at vælge dato for levering og returnering. Du har mulighed for at hente fadølsbaren selv ved vores lager i Brøndby, eller få den leveret direkte til din eller din virksomheds adresse.

Peter Skafte ApS

Park Allé 352A, 2605 Brøndby
peter@skafte.dk - CVR: 14290400

Bankforbindelse
Danske Bank
Reg./konto: 4440 3557061940

Swift: DABADKKK
IBAN kode:
DK 1230003557061940

Tlf: 43 27 00 00

Åbningstider

Telefon
Alle hverdage: 7 - 16
Akut: Alle dage: 6 - 24

Lager / Butik
Alle hverdage 7 - 16

Udbringning og returtagning:
Mandag - Søndag

Levering, afhentning, samt ekspedition søn- og helligdage og uden for åbningstid efter særlig aftale mod ekstra betaling.

40 års erfaring

Peter Skafte har været indehaver
af Skafte Øl & Vand siden 1984.

Peter og Gitte passer telefon og administration. Rane tager sig af lagerekspeditioner, samt teknik. Troels ordner alt med web og IT. 5 chauffører sørger for udbringning af øl, vand og fadølsanlæg til såvel faste kunder, som privatpersoner, firmaer og offentlige virksomheder.

 

Tryk på kortet for at interagere med det

 

Paller med kildevand og kulsyre sendes fragtfrit i hele Danmark (brofaste øer)

Vi sælger til private, erhverv, samt offentlige virksomheder, også EAN

Gratis levering i nedenstående områder ved min. 5 kasser!
Levering og afhentning af lejet fadølsanlæg koster 695,00 kr. med moms

Albertslund
Allerød
Amager
Bagsværd
Ballerup
Birkerød
Brøndby
Brøndby Strand
Brønshøj
Byen
Centrum
Charlottenlund
City
Dragør
Farum
Fredensborg
Frederiksberg
Frederiksberg C
Gentofte
Glostrup
Greve
Havdrup
Hedehusene
Hellerup
Herlev
Hillerød
Holmen
Holte
Humlebæk
Hvidovre
Hørsholm
Indre by
Ishøj
Jyllinge
Karlslunde
Kastrup
Klampenborg
Kokkedal
København
København K
København N
København NV
København S
København SV
København V
København Ø
Lyngby
Lynge
Måløv
Nivå
Nærum
Nørrebro
Roskilde
Rungsted
Rungsted Kyst
Rødovre
Skovlunde
Smørum
Solrød Strand
Stenløse
Store Magleby
Sydhavnen
Søborg
Søndermarken
Tingbjerg
Tårbæk
Taarnby
Tåstrup
Taastrup
Tune
Valby
Vallensbæk
Vallensbæk Strand
Vangede
Vanløse
Vedbæk
Veksø
Vestegnen
Vesterbro
Virum
Værløse
Ølstykke
Ørestaden
Østerbro

Levering og afhentning i følgende områder, foretages mod et tillæg på 200,00 kr. med moms

Vi kører ikke dagligt i disse områder - telefonisk aftale er påkrævet efter bestilling

Borup
Dronningmølle
Esrum
Frederikssund
Gilleleje
Græsted
Gørløse
Helsinge
Helsingør
Hornbæk
Hundested
Hvalsø
Jægerspris
Kregme
Køge
Lejre
Lille Skensved
Liseleje
Melby
Ramløse
Skævinge
Slangerup
Snekkersten
Tisvildeleje
Viby Sjælland
Ølsted
Ålsgårde

Cookies       Links       Sitemap

© Copyright 1984 - 2022 Peter Skafte ApS $$
Adresse:Park Allé 352ABrøndbyHovedstaden2605DK | Tel: +45 43270000 | Email: peter@skafte.dk.
123