Indkøbskurv
I alt uden moms:0,00 kr.

Moms:0,00 kr.

I alt med moms:0,00 kr.

Påskebryg

P-dag: 1. marts 2024

Påskebryg er en skøn tradition, der ofte nydes som en fast del af påskefrokosten. Påskeøl kan dog sagtens nydes som en forfriskende kølig forårsøl, der vidner om at sommeren snart er på vej. Hos Skafte finder du et skønt udvalg af påskebryg på fad, herunder den velkendte Tuborg Påskebryg, men også lækre varianter fra Herslev Bryghus. Kan leveres fra starten af foråret, så du er klar til påsken.

Størrelse:
20 liter
Alkohol %:
5,4 %
Fadkobling:
Type S
48,75 kr. / ltr.
975,00 kr.
med moms

På fjernlager. Bestil mindst 5 dage før brug.

Størrelse:
20 liter
Alkohol %:
4,8 %
Fadkobling:
Type A
36,25 kr. / ltr.
725,00 kr.
med moms
Størrelse:
20 liter
Alkohol %:
5,0 %
Fadkobling:
Type A
49,95 kr. / ltr.
999,00 kr.
med moms
Størrelse:
30 liter
Alkohol %:
5,0 %
Fadkobling:
Type A
30,17 kr. / ltr.
905,00 kr.
med moms
Størrelse:
20 liter
Alkohol %:
5,0 %
Fadkobling:
Type S
47,50 kr. / ltr.
950,00 kr.
med moms
Størrelse:
20 liter
Alkohol %:
5,4 %
Fadkobling:
Type MD20
42,50 kr. / ltr.
850,00 kr.
med moms

Påskebryg: En favorit på fustage

Hos Skafte finder du et bredt udvalg af læskende påskebryg på fad. Du kan bl.a. smage dig igennem:

  • Tuborg Påskebryg: Nok Danmarks mest kendte og mest populære påskebryg. En stærk pilsner påskeøl, der står ravgylden i glasset med flot hvidt skum. Den har en kraftig fylde og en afbalanceret bitterhed samt en alkoholprocent på 5,4%. Tuborgs Påskebryg findes som modular 20 fustage.
  • Herslev Bryghus Øko Påskebryg: Økologisk IPA, der karakteriseres af en lys ravfarve. Smagen har en god fylde af malt og har fine nuancer af både blomster og citrus. Let bitterhed og en alkoholprocent på 5,4%. Denne påskeøl byder virkelig på smagen af forår.
  • Fynsk Forår: Den ultimative forårsøl! Selvom der ikke er tale om en direkte påske bryg, så byder denne øl alligevel på lige så meget smag af forår og passer perfekt som ledsager til påskefrokosten. En lækker lys ale med frisk smag af hyldeblomst og dansk forår, der har en lidt lavere alkoholprocent på 4,8% og derfor lidt lavere end påske øl.

Hvad skal der i fadølsanlægget, så snart påsken er overstået? Hos Skafte kan du heldigvis gå på opdagelse i et kæmpe sortiment af velsmagende

Hvad er påskeøl?

Du kender med garanti allerede til den lækre påskebryg, der rammer markedet i det helt tidlige forår. Det er næsten tradition med påskeøl til påskefrokosten - det er i hvert fald svært at holde en påskefrokost uden påskebryg, uden at der bliver påpeget en manglende gæst på bordet.

Du kender med garanti sikkert også J-dag, når der sendes julebryg på gaden, og modsætningen til denne dag er P-dag. P-dag er dagen, hvor påskebryggen lanceres og dette sker som regel et par dage inden påske, hvor det da er muligt at finde påskeøl på værtshuse, i supermarkeder - og naturligvis hos Skafte.

Selvom påskebryg er en skøn tradition ved påskebordet og påskefrokosten, har påskebryggen faktisk en meget længere historie og tradition end som så. Historien og påskeøllet strækker sig nemlig helt tilbage til 1600-tallet, hvor der var tradition for, at munkene fastede i påsken. De måtte ikke spise, men de måtte gerne drikke - også øl. De skabte derfor en speciel øl med højere alkoholprocent, hvor der var mere næring i. Den ekstra kraft og næring fra deres påskebryg sørgede for, at de kunne klare sig og holde energien oppe i den lange fasteperiode.

Det var først i 1905 at den danske tradition for påskebryg begyndte. Her var det nemlig Carlsberg, der genskabte de gamle munkes påskeøl og sidenhen er mange andre bryggerier fulgt trop. Vi kender fx alle den klassiske Tuborg Påskebryg, også kaldet Kylle Kylle.

Påskebryg er i dag mange ting og du finder dem som flere varianter, herunder IPA, hvedeøl og pilsner. Påskeøl er ofte både lysere, mildere og mindre krydret end dens fætter, juleøllen. Den lyse og lette øl symboliserer nemlig de lysere tider, vi er på vej imod.

Karakteristika for den velsmagende påskebryg

Påskebryg er en sæsonpræget øltype, der traditionelt brygges og udgives af danske bryggerier i forbindelse med påskehøjtiden. Disse øl adskiller sig ofte fra andre øltyper ved deres karakteristiske smagsprofil og symbolske elementer, der afspejler påskeånden. En typisk påskebryg er kendt for sin balance mellem sødme og bitterhed samt kompleksiteten af smagsnoter.

En af de karakteristika, der definerer påskebryg, er dens maltede og krydrede smag. Maltet giver øllet en dyb og fyldig karakter, mens krydderier såsom kanel, kardemomme og nelliker tilføjer kompleksitet og varme til smagsoplevelsen. Desuden har påskebryg ofte en varierende alkoholprocent, der typisk ligger lidt højere end standard øl, hvilket kan give en behagelig varme og fylde i smagen.

Samlet set er påskebryg øl en elsket tradition i Danmark, der fejrer påskehøjtiden med en unik og velsmagende øloplevelse. Med sin karakteristiske smagsprofil og symbolske elementer er påskebryg en værdsat del af dansk ølkultur og en kilde til glæde og samvær i påskeferien.

Påskebryg bør nydes hele foråret

Lad dig ikke narre af navnet “påskebryg”. Denne type øl kan sagtens nydes hele foråret, grundet den lette og friske smag, der vidner om at foråret og lysere tider er på vej. Hos Skafte slår vi et slag for, at den skønne påske bryg ikke kun nydes i de få påskedage som del af påskebordet, men derimod nydes hele foråret og i starten af sommeren.

Skafte tilbyder mange lækre varianter af påskebryg på fad fra starten af foråret, når de lanceres, så du kan nyde påskeøllen som din foretrukne forårsøl.

Peter Skafte ApS

Park Allé 352A, 2605 Brøndby
peter@skafte.dk - CVR: 14290400

Bankforbindelse
Danske Bank
Reg./konto: 4440 3557061940

Swift: DABADKKK
IBAN kode:
DK 1230003557061940

Tlf: 43 27 00 00

Åbningstider

Telefon
Alle hverdage: 7 - 16
Akut: Alle dage: 6 - 24

Lager / Butik
Alle hverdage 7 - 16

Udbringning og returtagning:
Mandag - Søndag

Levering, afhentning, samt ekspedition søn- og helligdage og uden for åbningstid efter særlig aftale mod ekstra betaling.

40 års erfaring

Peter Skafte har været indehaver
af Skafte Øl & Vand siden 1984.

Peter og Gitte passer telefon og administration. Rane tager sig af lagerekspeditioner, samt teknik. Troels ordner alt med web og IT. 5 chauffører sørger for udbringning af øl, vand og fadølsanlæg til såvel faste kunder, som privatpersoner, firmaer og offentlige virksomheder.

 

Tryk på kortet for at interagere med det

 

Paller med kildevand og kulsyre sendes fragtfrit i hele Danmark (brofaste øer)

Vi sælger til private, erhverv, samt offentlige virksomheder, også EAN

Gratis levering i nedenstående områder ved min. 5 kasser!
Levering og afhentning af lejet fadølsanlæg koster 695,00 kr. med moms

Albertslund
Allerød
Amager
Bagsværd
Ballerup
Birkerød
Brøndby
Brøndby Strand
Brønshøj
Byen
Centrum
Charlottenlund
City
Dragør
Farum
Fredensborg
Frederiksberg
Frederiksberg C
Gentofte
Glostrup
Greve
Havdrup
Hedehusene
Hellerup
Herlev
Hillerød
Holmen
Holte
Humlebæk
Hvidovre
Hørsholm
Indre by
Ishøj
Jyllinge
Karlslunde
Kastrup
Klampenborg
Kokkedal
København
København K
København N
København NV
København S
København SV
København V
København Ø
Lyngby
Lynge
Måløv
Nivå
Nærum
Nørrebro
Roskilde
Rungsted
Rungsted Kyst
Rødovre
Skovlunde
Smørum
Solrød Strand
Stenløse
Store Magleby
Sydhavnen
Søborg
Søndermarken
Tingbjerg
Tårbæk
Taarnby
Tåstrup
Taastrup
Tune
Valby
Vallensbæk
Vallensbæk Strand
Vangede
Vanløse
Vedbæk
Veksø
Vestegnen
Vesterbro
Virum
Værløse
Ølstykke
Ørestaden
Østerbro

Levering og afhentning i følgende områder, foretages mod et tillæg på 200,00 kr. med moms

Vi kører ikke dagligt i disse områder - telefonisk aftale er påkrævet efter bestilling

Borup
Dronningmølle
Esrum
Frederikssund
Gilleleje
Græsted
Gørløse
Helsinge
Helsingør
Hornbæk
Hundested
Hvalsø
Jægerspris
Kregme
Køge
Lejre
Lille Skensved
Liseleje
Melby
Ramløse
Skævinge
Slangerup
Snekkersten
Tisvildeleje
Viby Sjælland
Ølsted
Ålsgårde

Cookies       Links       Sitemap

© Copyright 1984 - 2022 Peter Skafte ApS $$
Adresse:Park Allé 352ABrøndbyHovedstaden2605DK | Tel: +45 43270000 | Email: peter@skafte.dk.
123