Har du et ønske om at skifte til økologiske drikkevarer, så leverer vi alle typer, hvadenten du har lyst til sodavand, saft eller øl. Skulle du få lyst til at bestille en af nedenstående varer, så klik blot på produktets navn, og du vil allerede være igang med at foretage din bestilling.

Som en ekstra service tilbyder vi at udregne økologiprocenten for dig. Klik her for at læse mere


Søbogaard, kasse med saft

Søbogaard saft i kasse

Søbogaard økologisk saft

Man skal hverken kigge langt eller længe for at finde drikkevarer der er 100% statskontrolleret økologisk. Marianne og Poul har holdt øko fanen højt siden de i 1976 startede Søbogaard.

Vi er levererandør af deres økologiske safter. Vi leverer den drikkeklare version, som ikke skal blandes op med vand.

Alle produkterne er statskontrolleret økologiske og har det Danske øko mærke også kendt som bare Ø-mærket. Priser pr. flaske fra kr. 7,12 (kr. 8,90 med moms) + pant.

Læs mere om Søbogaard økologisk saft

Bestil Søbogaard økologisk saft


Brdr. Adelhardt, sodavand med hyldeblomst

Økologisk sodavand

Økologiske sodavand fra Brdr. Adelhardt

Brdr. Adelhardt er i dag danmarks største tapperi af økologisk sodavand. En moderne virksomhed, der holder fast i de samme værdier, der har været deres fra første færd: troværdighed og omhyggelighed.

Vi sælger følgende varianter af Ribe økologiske sodavand: Hyldeblomst, Cola, Lemon, Squash, Rarbarber og Citrus Danskvand.

Alle produkterne er med brus

Prisen på 24 stk. x 27,5cl er 200,00 + moms + pant

Bestil Brdr. Adelhardt økologisk sodavand


Thy Øko Pilsner

Økologisk øl

Økologisk øl fra Thisted Bryghus

Thisted Bryghus har siden 1995 brygget økologisk øl. De lagde ud med en Pilsner, men flere typer af øl er senere blevet en del af sortimentet.

Her på skafte.dk har du muligheden for at bestille Thy Øko Pilsner, Thy Øko Classic og Thy Øko Humle.

Skulle du være interesseret i nogle af deres øvrige typer, så kontakt os venligst på 43 27 00 00 for at høre nærmere om mulighederne for særbestillinger.

Bestil Thisted Bryghus øl


Nørrebro Bryghus - Økologisk, dansk fadøl

Nørrebro Bryghus blev dannet i 2003 og producerer i dag nogle af Danmarks mest velsmagende, økologiske fadøl. Tryk på logoerne nedenfor for at finde ud af mere om hver enkelt fadøl.