Indkøbskurv
I alt uden moms:0,00 kr.

Moms:0,00 kr.

I alt med moms:0,00 kr.

Craft Beer

Craft beer på fad er som at hælde et godt special håndværk i glasset. Her på siden finder du vores udvalg af håndbrygget øl fra mindre bryghuse, de såkaldte mikrobryggerier. Der er kælet for detaljerne og det gode håndværk, når du nyder en craft beer. Hos Skafte finder du udsøgt craft beer fra bl.a. Kissmeyer, To Øl og Schiøtz, der alle er garanti for en lækker craft beer oplevelse.

Størrelse:
20 liter
Alkohol %:
9,5 %
Fadkobling:
Type S
61,25 kr. / ltr.
1.225,00 kr.
med moms

På fjernlager. Bestil mindst 5 dage før brug.

Størrelse:
20 liter
Alkohol %:
7,0 %
Fadkobling:
Type S
61,25 kr. / ltr.
1.225,00 kr.
med moms
Størrelse:
20 liter
Alkohol %:
5,5 %
Fadkobling:
Type S
61,25 kr. / ltr.
1.225,00 kr.
med moms
Størrelse:
20 liter
Alkohol %:
6,5 %
Fadkobling:
Type S
51,25 kr. / ltr.
1.025,00 kr.
med moms

Hvad er craft beer?

Craft beer adskiller sig fra det ellers velkendte, men ofte masseproducerede øl. De store ølmærker leverer mange gode øl, der passer til forskellige lejligheder og altid kan nydes. Craft beer leveres derimod fra mindre bryggerier, der ikke har en ligeså stor markedsandel, som de velkendte ølmærker som fx Tuborg, Carlsberg, Heineken osv. Craft beer er også tidligere blevet betegnet som øl fra mikrobryggerier, men begrebet “mikrobryg” bruges ikke så meget længere og er efterhånden blevet erstattet med begrebet “craft beer”.

Craft beer kan oversættes løst til “håndværks øl”, hvilket dækker meget godt over de smagfulde dråber. Meget håndbrygget øl er et oprør med den ellers så konservative brygmetode, der ses og smages hos de store bryghuse, men søger derimod efter enten nyskabelse, gamle traditioner, autencitet og naturligvis håndværket ved ølbrygning. Når der er tale om craft beer, bliver der ofte slået på den gastronomiske begivenhed, da øllet fylder munden med helt nye oplevelser.

4 grunde til at du skal vælge en craft beer på fad

Craft beer på fad giver en unik smagsoplevelse, og overrasker smagsløgene på allerbedste vis! Denne ølgenre er som oftest skabt med passion og nysgerrighed, hvilket kan smages, når du inviteres indenfor i et rent kalejdoskop af smag, der er med til at tage festen eller arrangementet til nye højder.

Er du stadig ikke helt solgt? Her får du 4 grunde til at vælge en skøn craft beer på fad

 1. 1.
  Smagsnuancer
  Craft beer er ikke bare én ting. Det er et væld af smage og aromaer, der byder på alt lige fra de tropisk frugtagtige toner i en IPA til den dybe, maltede smag af en ristet stout. Måske finder du noter af kaffe, karamel, citrus, gran, bær eller endda eksotiske krydderier. Med craft beer er hver øl en ny overraskelse.
 2. 2.
  Kan nydes alene eller til mange forskellige retter
  Det er en absolut god oplevelse at nyde en craft beer alene, men den er en uovertruffen ledsager til mad. En frisk og sprød IPA kan for eksempel skære igennem fedmen i en lækker burger, mens en mørk og kompleks ale kan forstærke og komplementere den søde smag i en chokoladebrownie. Mulighederne er nærmest uendelige, da hver øl har sin unikke smagsprofil.
 3. 3.
  Mange forskellige varianter
  Når der er tale om håndbrygget øl, er der samtidig også tale om mange forskellige varianter. Du kan derfor vælge alt mellem en IPA, lys ale, mørk ale mm., når du vælger en craft beer.
 4. 4.
  Noget for enhver smag
  Mens mainstream øl ofte brygges i store mængder med fokus på ensartethed og bred appel, er craft beer kendt for sin eksperimenterende natur og individuelle karakter. Bryggerierne bag disse øl tager ofte kreative friheder, som resulterer i unikke og spændende smagskombinationer.

Craft beer - dansk og dejligt

Det kan være svært at vælge fra vores lækre udvalg af craft beer på fad, da hver enkelte øl byder på hver sin egen smagfulde oplevelse.

Blandt Skaftes sortiment af craft beer finder du disse fra danske bryggerier:

 • Kissmeyer Garage Eagle Kiss: denne craft beer er en session IPA, der på den ene side har stor respekt for traditioner og gamle dyder, men på den anden side har et personligt twist fra bryghuset, der får den til at adskille sig fra andre IPA øl. En let, tør og sprød craft beer med en masse frugtig humle.
 • Kissmeyer Icons Stockholm Syndrome: craft beer i form af en dobbelt imperial IPA. Øllen er en hilsen til tidligere ikoniske øl fra bryghuset og byder på en intens og fyldig smag, med en balanceret bitterhed samt en vinøs eftersmag.
 • Kissmeyer Icons Into The Black: sort IPA craft beer og er ligeledes en hilsen til en tidligere ikonisk øl fra bryghuset. Denne craft beer har masser af humle samt en mild ristet maltsmag og en markant, men glat bitterhed.
 • Kissmeyer Garage Burning Kiss: amber ale craft beer, der på én og samme tid byder på stor respekt for de gamle traditioner, men samtidig byder på et nyt twist. Sprød fadøl med mild malt og humle samt en skøn harmoni.
 • Kissmeyer Garage Easy Kiss: pale ale craft beer med maltet og frugtige karakterer samt en glat og harmonisk fylde. Kissmeyer Icons Young Lust: craft beer af typen belgian blonde, der byder på en aromatisk og krydret aroma med en både sød og salt smag samt en nordisk tilføjelse af urter.
 • Kissmeyer Garage Eclipsed Kiss: en American style stout craft beer, der har en intens sort farve samt en fyldig og humlet smag. To Øl Mr. Orange: en session IPA med noter af citrus. En forfriskende craft beer.
 • Schiøtz Mørk Mumme: kraftig, mørk og maltet craft beer med et strejf af nordiske bær, der giver en kompleks og spændende smagsoplevelse.

Når craft beer er dansk, kan du være sikker på en uovertruffen smagsoplevelse, uanset hvilken du vælger.

Håndbrygget øl der er udover det sædvanlige

Hos Skafte har vi udvalgt nogle af de ypperste craft beers på fad, der er brygget med stor respekt for smagen, men samtidig byder på eksperimenterende og nytænkende noter, metoder og smagsindtryk.

Vi sørger for hurtig levering på kun 1-2 dage i almindelig arbejdstid, så du er godt klædt på til festen.

Der er kælet for detaljerne og det gode håndværk, hvilket kan duftes og smages, når du lader den kolde kærlighed varme om sjælen. Håndbrygget øl skal opleves - og du finder det selvfølgelig på fad hos Skafte.

Peter Skafte ApS

Park Allé 352A, 2605 Brøndby
peter@skafte.dk - CVR: 14290400

Bankforbindelse
Danske Bank
Reg./konto: 4440 3557061940

Swift: DABADKKK
IBAN kode:
DK 1230003557061940

Tlf: 43 27 00 00

Åbningstider

Telefon
Alle hverdage: 7 - 16
Akut: Alle dage: 6 - 24

Lager / Butik
Alle hverdage 7 - 16

Udbringning og returtagning:
Mandag - Søndag

Levering, afhentning, samt ekspedition søn- og helligdage og uden for åbningstid efter særlig aftale mod ekstra betaling.

40 års erfaring

Peter Skafte har været indehaver
af Skafte Øl & Vand siden 1984.

Peter og Gitte passer telefon og administration. Rane tager sig af lagerekspeditioner, samt teknik. Troels ordner alt med web og IT. 5 chauffører sørger for udbringning af øl, vand og fadølsanlæg til såvel faste kunder, som privatpersoner, firmaer og offentlige virksomheder.

 

Tryk på kortet for at interagere med det

 

Paller med kildevand og kulsyre sendes fragtfrit i hele Danmark (brofaste øer)

Vi sælger til private, erhverv, samt offentlige virksomheder, også EAN

Gratis levering i nedenstående områder ved min. 5 kasser!
Levering og afhentning af lejet fadølsanlæg koster 695,00 kr. med moms

Albertslund
Allerød
Amager
Bagsværd
Ballerup
Birkerød
Brøndby
Brøndby Strand
Brønshøj
Byen
Centrum
Charlottenlund
City
Dragør
Farum
Fredensborg
Frederiksberg
Frederiksberg C
Gentofte
Glostrup
Greve
Havdrup
Hedehusene
Hellerup
Herlev
Hillerød
Holmen
Holte
Humlebæk
Hvidovre
Hørsholm
Indre by
Ishøj
Jyllinge
Karlslunde
Kastrup
Klampenborg
Kokkedal
København
København K
København N
København NV
København S
København SV
København V
København Ø
Lyngby
Lynge
Måløv
Nivå
Nærum
Nørrebro
Roskilde
Rungsted
Rungsted Kyst
Rødovre
Skovlunde
Smørum
Solrød Strand
Stenløse
Store Magleby
Sydhavnen
Søborg
Søndermarken
Tingbjerg
Tårbæk
Taarnby
Tåstrup
Taastrup
Tune
Valby
Vallensbæk
Vallensbæk Strand
Vangede
Vanløse
Vedbæk
Veksø
Vestegnen
Vesterbro
Virum
Værløse
Ølstykke
Ørestaden
Østerbro

Levering og afhentning i følgende områder, foretages mod et tillæg på 200,00 kr. med moms

Vi kører ikke dagligt i disse områder - telefonisk aftale er påkrævet efter bestilling

Borup
Dronningmølle
Esrum
Frederikssund
Gilleleje
Græsted
Gørløse
Helsinge
Helsingør
Hornbæk
Hundested
Hvalsø
Jægerspris
Kregme
Køge
Lejre
Lille Skensved
Liseleje
Melby
Ramløse
Skævinge
Slangerup
Snekkersten
Tisvildeleje
Viby Sjælland
Ølsted
Ålsgårde

Cookies       Links       Sitemap

© Copyright 1984 - 2022 Peter Skafte ApS $$
Adresse:Park Allé 352ABrøndbyHovedstaden2605DK | Tel: +45 43270000 | Email: peter@skafte.dk.
123