Udenlandsk fadøl

I løbet af de sidste 10-15 år er interessen for øl steget markant i Danmark. Det er især mere specielle øl med måske en lidt anderledes smag, der har fået folk til at kigge efter øl på hylderne i stedet for fx en flaske rødvin. Øl er blevet spændende. I Danmark er der rigtig mange forskellige øl at vælge i mellem, men i takt med at verden bliver mindre, er interessen for udenlandsk øl også stigende.


Klik på et billede for at se priser og beskrivelse af fadøllet

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 43 27 00 00 hvis du har brug for yderligere information, eller spørgsmål vedrørende bestilling af øl.

Vi har også et sortiment af danske fadøl på fustage

Øl giver nye og anderledes smagsoplevelser

I mange år har øl haft en ’lav status’ sammenlignet med vin. Måske fordi øl i første omgang har været væsentlig billigere end vin. Interessen for ølbrygning og de mange nye og anderledes smagsoplevelser, som øl kan berige os med, har betydet et øget fokus på øl. Flere små bryggerier har således succes med at lave øl, der i første omgang henvender sig til ølentusiaster. Flere og flere interesserer sig for øl på samme måde, som nogle folk interesserer sig for vin. I dag kan du nemt finde øl, der er dyrere end vin.

Øget interesse for øl giver også øget interesse for udenlandsk øl

I Danmark er der rigtig mange forskellige øl at vælge i mellem, men i takt med at verden bliver mindre, stiger interessen for udenlandsk øl også. Folk smager nye øl, når de er ude at rejse – eller de ønsker at smage andre slags øl, end de er vant til. De vil prøve noget nyt. Hos Skafte kan du vælge mellem flere spændende og kendte udenlandske øl.

Vær opmærksom på, at mange af de udenlandske øl er overgærede øltyper. De fleste af de danske øl er af typen Pilsner.

Overgærede øltyper:

Ale - India Pale Ale (IPA) - Light Ale - Altbier - Kölsch - Mild Ale - Brown Ale - Scottish Ale - Trappist - Strong Ale - Porter (findes også i undergæret udgave) - Stout - Irish Stout, Dry Stout, Bitter Stout - Imperial Stout, Strong Stout - English Stout, Milk Stout - Weizenbier - Weisse

Undergærede øltyper:

Lager - Pilsner - Münchener - Wiener - Dortmunder - Bock - Doppelbock - Porter (findes også i overgæret udgave)